Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

Profiteer nu nog van de prijzen van 2019! OP=OP

Zanussi - geintegreerde afzuigkap

Een topkwaliteit geïntegreerde afzuigkap met diverse features hoeft niet meer te kosten dan een Zanussi. Het Italiaanse bedrijf richt zich op het voortdurend verbeteren van die functies waarvoor inbouw keukenapparatuur is bedoeld. Hierdoor is de geïntegreerde afzuigkap van Zanussi, met de door jou gewenste functies, verkrijgbaar voor een voor iedereen bereikbare prijs. Lees meer over Zanussi keukenapparatuur Lees verder

Gekozen filters:

Vink aan om te vergelijken
Geintegreerde afzuigkap
8 (1 review)
1 a 2 werkdagen
  • Kleur: grijs
  • 210m3
  • E
108,30
geintegreerde afzuigkap

Geintegreerde afzuigkap (inbouw)

De geïntegreerde afzuigkap wordt ingebouwd in een kast. De afzuigkap is hierdoor helemaal aan het zicht onttrokken. Wanneer je de afzuigkap wilt gebruiken, trek je deze naar voren. Zo ontstaat er een groter zuigoppervlak en zal het licht in de afzuigkap automatisch aan gaan. Het design van de kap is niet van belang omdat je deze toch niet ziet. Maar de werking van de kap is natuurlijk wel belangrijk. Wanneer je klaar bent met koken klap je kap in en is hij weer onzichtbaar.

Bediening & veiligheid geintegreerde afzuigkap (inbouw)

De geïntegreerde afzuigkap schakel je in door de kap naar voren te trekken en wanneer je deze wilt uitschakelen klap je deze weer in. Op veel afzuigkappen is de afzuigcapaciteit in verschillende standen te zetten, zo kun je de afzuigcapaciteit naar eigen wens regelen.
Veel afzuigkappen zijn ook uitgerust met verlichting, deze kun je naar eigen wens in- of uitschakelen.
Bij het monteren van de afzuigkap moet je opletten dat de minimale afstand tussen kookplaat en afzuigkap 65 cm bedraagt, dit is voor de veiligheid. De afzuigkap kan anders te warm worden en in het ergste geval vlam vatten.

Belangrijke info voor jouw geintegreerde afzuigkap (inbouw)

  • Er zijn zowel afzuigkappen met als zonder motor, let hierop bij de aanschaf!
  • De minimale afstand tussen kookplaat en afzuigkap bedraagt 65 cm.