• +3
  • Alex
  • Lino
  • Raoul
  • Ruud
  • Jamie
MEGA Verbouwingsopruiming Zaandam. Keukens en apparatuur tot 70% korting! Klik voor meer info.
Verbouwingsuitverkoop in Zaandam

Verbouwingsuitverkoop in Zaandam

Apparatuur & keukens af te halen in het Keukenloods filiaal.

Onze Keukenloods Zaandam-XXL gaat verbouwen! We gaan de complete showroom verbouwen, waardoor alle apparatuur en keukens nu voor outlet prijzen weg gaan. Ben jij op zoek naar complete keukens of losse apparatuur met heel veel korting? Dan ben je hier aan het juiste adres. ALLES moet weg!

De producten in deze verbouwingsopruiming zijn uiteraard nog gloednieuw. De actie geldt op complete keukens en op apparatuur als: vaatwassers, afzuigkappen, kookplaten, koelkasten en nog veel meer. Op al deze producten en keukens geldt dezelfde service- en garantievoorwaarden als op gloednieuwe apparatuur, maar dan tegen outlet prijzen. Gezien de aard van de actie is OP dus ook echt OP. Dus wees er snel bij!

Hoe werkt het?

Heb je een keukenapparaat of keuken in de outlet gevonden die je graag wilt hebben? Wanneer je naar het artikel gaat klik je op de knop ‘reserveer’ en vul vervolgens je gegevens in. Je kunt je order pas ophalen wanneer je hierover een bevestigingsmail hebt ontvangen. Let op: afhalen van het product kan uitsluitend bij het filiaal in Zaandam (bezorging is niet mogelijk).

Ga hier naar de verbouwingsopruiming voor apparatuur en bekijk hier de verbouwingsopruiming voor keukens.

Heb je een vraag over de actie of een artikel? Neem direct contact op met het filiaal. Zij kunnen je vragen beantwoorden.

Keukenloods Zaandam, Pieter Ghijsenlaan 18A, 1506 PV Zaandam. Telefoonnummer: 075-6163030

Bekijk HIER alle apparatuur in Zaandam!