Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keukenspecialist

  • +4
  • Lino
  • Raoul
  • Ruud
  • Jari
  • Reynaldo
  • Jamie
Gratis cilinders voor bruisend water bij Quooker Cube

Gratis cilinders voor bruisend water bij Quooker Cube

Kokend, warm, koud, bruisend én gefilterd water. Dat haal je allemaal uit 1 kraan: De Quooker Cube! Zet supersnel een kopje thee, maak een fris glas limonade, of een heerlijke cocktail. Eén kraan, heel veel gemak! Bovendien krijg je nu een leuke extra: je ontvangt 4 cilinders voor bruisend water helemaal gratis. Dat is goed voor 240 liter bruisend water.

De Quooker Cube beschikt over een aantal handige functies, die een stukje luxe aan jouw keuken toevoegt. Met verschillende uitlopen en kleuren, zoals rvs, zwart of nikkel, past er een Quooker in elke keuken. Deze kraan is dus niet alleen erg handig, maar ook stijlvol!

Zeg maar dag tegen de eindeloze waterflessen: Met de Quooker Cube is dat immers verleden tijd. Claim nu 4 cilinders helemaal gratis bij aankoop van een Quooker Cube bij Keukenloods.nl!

Zo werkt het

Registreer je aankoop op de website van Quooker via het registratieformulier. Ga naar de Quooker-webshop en maak een account aan. Zorg dat je ingelogd bent en voeg vervolgens een set van vier CO₂-cilinders toe aan je winkelmandje Ga door naar afrekenen. Klik rechts onder de samenvatting op ‘pas kortingscode toe’ Vul het CUBE serienummer in. Dit bestaat uit de letters CUB gevolgd door 7 cijfers Klik op ‘kortingscode doorvoeren’ zodat het bedrag van €60 van het ordertotaal afgehaald wordt Rond jouw bestelling af en je ontvangst automatisch een orderbevestiging per email.

Deze actie is alleen geldig in Nederland (België helaas niet) en loopt tot en met 31 december 2021.

Actiemodellen