Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

Best Reviewed: Juni 2020

Best Reviewed: Juni 2020

Elke dag worden er honderden producten beoordeeld door consumenten. Apparaten met gemiddeld de beste score krijgen van Kieskeurig.nl het label 'Best Reviewed'. Hebben wij zo'n product in ons assortiment? Dan helpen we jou met uitkiezen door dit label te tonen. In de maand juni hebben we vier apparaten die als beste zijn beoordeeld.

Bosch vrijstaande koelkast KGN49XLEA (Reviewscore: 9,8)

Een bijna perfecte score voor deze koelkast van Bosch. Dankzij de grote capaciteit, waarbij boodschappen langer vers blijven (dankzij de Vitafresh-functie) en in hoogte verstelbare draagplateaus worden alle verwachtingen waargemaakt. Daarnaast is ontdooien verleden tijd dankzij NoFrost. Ideaal!

Liebherr vrieskast GP1213 (Reviewscore: 9,4)

Wie op zoek is naar een vrieskast, wordt waarschijnlijk heel blij van deze topper van Liebherr. Een kleiner formaat, maar met grote prestaties. Denk aan een flexibele indeling, waarbij je gemakkelijk grote producten kunt invriezen, slimme techniek waarbij ijsvorming wordt voorkomen en de FrostSafe-functie, waarbij kou niet direct ontsnapt als je de deur opent. De klantreviews liegen er niet om: Klanten zijn uitermate tevreden over deze aankoop!

ETNA Inductiekookplaat KIF672DS (Reviewscore: 9,3)

Dit is geen traditionele inductiekookplaat met aangewezen kookzones en een hoogglanzende finish. In plaats daarvan geeft deze topper van ETNA nog meer flexibiliteit, waarbij je gemakkelijk grote pannen kwijt kunt tijdens het koken. Supersnel water koken, en gerechten bereiden, dat kan deze kookplaat als de beste. Heb je nog meer vermogen nodig? Dan schakel je de Boostfunctie in, want daar beschikt dit apparaat ook over. Stap je over van gas, of heb je nog geen speciale aansluiting voor een inductiekookplaat? Geen paniek. Dankzij de Powermanagement-functie heb je ook de optie om de kookplaat op 1- of 2-fase aan te sluiten.

Siemens inbouwkoelkast KI81RAD30 (Reviewscore: 8,9)

Deze koelkast houdt je producten tot maar liefst twee keer goed. Niet gek dat mensen zo te spreken zijn over dit apparaat van Siemens! Met een cijfer van een 8,9 wordt vooral de koelsnelheid gewaardeerd en de HyperFresh plus-lade, die levensmiddelen langer goed houdt. Daarnaast profiteer je van veel meer voordelen, zoals de zuinigheid (deze koelkast heeft een A++ energielabel) en de SoftClose-deuropening.

Scoor deze Best Reviewed producten voordelig bij Keukenloods.nl!

Actiemodellen