Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

Best reviewed januari 2020

Best reviewed januari 2020

Elke dag worden er honderden producten beoordeeld door consumenten. Apparaten met gemiddeld de beste score krijgen van Kieskeurig.nl het label 'Best Reviewed'. Hebben wij zo'n product in ons assortiment? Dan helpen we jou met uitkiezen door dit label te tonen. In de maand januari hebben we drie apparaten die als beste zijn beoordeeld.

Siemens koelkast: KI81RAD30 (Reviewscore: 9,0)

Deze zuinige koelkast biedt voldoende ruimte, ook voor gezinnen vanaf 5 personen. Luid is dit apparaat zeker niet: met een geluidsniveau van 37 decibel is deze variant beduidend stiller dan andere koelkasten. Niet gek dus, dat deze topper van Siemens sinds 2015 door de jaren heen regelmatig als 'Best Reviewed' uit de verf is gekomen.

ETNA inductiekookplaat: KIF577ZT (Reviewscore: 8,8)

Deze kookplaat is maar liefst 77 cm breed, waardoor je genoeg plek hebt voor (grote) pannen. Je kunt ook een grillplaat gebruiken, dankzij de koppelbare zones. Per zone is er een eigen timer, waardoor eten laten overkoken verleden tijd is. Krachtstroom is voor deze kookplaat niet nodig: Aansluiten doe je op 2-fase.

ETNA Combi-magnetron: CM244RVS (Reviewscore: 8,8)

Heb je weinig ruimte, maar wil je wel veel mogelijkheden om te koken? Dan is deze multifunctionele magnetron iets voor jou. Met een hetelucht- en grillfunctie kun je gerechten heerlijk bereiden. Veiligheid is ook een groot voordeel van dit apparaat. Door de handige draaideur kun je gemakkelijk wat in en uit de magnetron halen, en de dubbele ovenruit zorgt ervoor dat deze niet te warm wordt.

Actiemodellen