Koop nu een geselecteerde ATAG inductiekookplaat en kies een cadeau t.w.v €249,-!

Koop nu een geselecteerde ATAG inductiekookplaat en kies een cadeau t.w.v €249,-!

Gratis teppan Yaki, 3-delige pannenset of grillplaat bij geselecteerde ATAG inductiekookplaten.

De inductiekookplaten van ATAG staan bekend om hun design en vele functies, zoals bijvoorbeeld de Bridge-functie waarbij je meerdere kookzones met elkaar kunt koppelen. Nu kun je bij aankoop van een geselecteerde ATAG inductiekookplaat uit drie leuke cadeaus kiezen:

1. Een ATAG grillplaat ter waarde van €249,-
De afmetingen van de ATAG grillplaat zijn afgestemd op de afmetingen van twee gekoppelde Bridge Induction zones. Plaats de grillplaat, koppel de Bridge Induction zones en je zult zien dat je culinaire mogelijkheden flink uitgebreid worden. Lijkt je dat wel iets? Kies dan voor de gratis ATAG grillplaat ter waarde van € 249,- bij een geselecteerde inductiekookplaat van 77 cm breed.

2. Een ATAG Teppan Yaki bakplaat t.w.v. €249,-
Of kies voor nieuwe mogelijkheden met een gratis Teppan Yaki bakplaat ter waarde van € 249,-. Ook deze ontvang je gratis bij aankoop van een geselecteerde inductiekookplaat vanaf 77 cm breed. Na plaatsing van de Teppan Yaki bakplaat en koppeling van de Bridge Induction zones, kunt je deze zones ook apart van elkaar gebruiken. Waardoor je bijvoorbeeld op het ene gedeelte kunt aanbraden en op het andere kunt warmhouden.

3. Ten slotte kun je kiezen voor de 3-delige RVS pannenset t.w.v. €199,-. Deze krijg je ook gratis bij een geselecteerde ATAG inductiekookplaat van 77 cm. Deze set bestaat uit:
Sateuse, met steel, diameter: 20 cm 1,7 liter (met maataanduiding)
Lage kookpan (casserole) met deksel, diameter: 20 cm, 2,6 liter (met maataanduiding)
Hoge kookpan met deksel, diameter: 20 cm, 4 liter (met maataanduiding)

Wat moet je doen?
Koop een van de geselecteerde ATAG inductiekookplaat (zie de knop ‘Actiemodellen’) en geef bij je order telefonisch of per mail door welk cadeau je kiest.

Actiemodellen