Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • Acties & Promoties
  • Ontvang gratis een foodprocessor bij aankoop van een KitchenAid mixer of keukenrobot!
Profiteer nu nog van de prijzen van 2019
Ontvang gratis een foodprocessor bij aankoop van een KitchenAid mixer of keukenrobot!

Ontvang gratis een foodprocessor bij aankoop van een KitchenAid mixer of keukenrobot!

Mixen, kneden en mengen is straks een eitje met de keukenmixers en -robots van KitchenAid. Met deze handige hulpjes ben jij zó klaar met het klaarmaken van jouw favoriete recepten. Zo houd je tijd over om meer leuke dingen te doen!

De 4,8 of 6,9 liter versie is van alle markten thuis. Bak je graag brood? Dan helpt dit product van KitchenAid met het kneden van het beslag. Of ben je een grotere fan van cake? Dan mixt het apparaat alle ingrediënten tot een luchtig beslag.

Met de uitvoering van 6,9 liter kun je maar liefst 4,5 kilogram cakebeslag klaarmaken, 3,8 kilo brooddeeg of koekjesdeeg dat goed is voor zo’n 150 koekjes. Als dat geen smullen wordt…

Maar dat is niet het enige voordeel. Tijdelijk krijg je namelijk een foodprocessor ter waarde van 199 euro helemaal gratis bij aankoop van een geselecteerde KitchenAid mixer of keukenrobot!

Bij het model 5KSM185PS is er nog een extraatje: Hierbij krijg je, naast de foodprocessor, ook nog eens een kookboek helemaal gratis.

Zo werkt het

Na aankoop van een actiemodel kun je je online registreren voor deze actie. Klik hiervoor op de link rechtsboven dit bericht. Hier heb je een factuur of aankoopbewijs voor nodig. De processor wordt dan binnen 8 weken geleverd.

De actie loopt tot 14 november tot en met 31 december 2019. De registratiedatum loopt tot 14 januari 2020.

Actiemodellen