• +3
 • Ross
 • Joep
 • Barry
 • Janneke
 • Ruud
 • Jaleel
 • Juan

SIEMENS EH877FVC5E

Inductie kookplaat

 • EH877FVC5E SIEMENS Inductie kookplaat
 • EH877FVC5E SIEMENS Inductie kookplaat
 • EH877FVC5E SIEMENS Inductie kookplaat
 • EH877FVC5E SIEMENS Inductie kookplaat
 • EH877FVC5E SIEMENS Inductie kookplaat
 • EH877FVC5E SIEMENS Inductie kookplaat
 • EH877FVC5E SIEMENS Inductie kookplaat
 • EH877FVC5E SIEMENS Inductie kookplaat
Aansluiting op aantal fasen: 2 | Aantal kookzones: 5 | Flexinductie: Nee | Bouwvorm: Inbouw | Minimale nisdiepte: 490 mm | Meer specificaties

Online uitverkocht

Dit product is niet meer leverbaar. Maar we hebben dit product nog wel in onze showroom-uitverkoop staan. Wees er snel bij want op=op.

Winkel voorraadZoek opvolger
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK

Productinformatie EH877FVC5E SIEMENS Inductie kookplaat

Koken op deze Siemens inductie kookplaat EH877FVC5E wordt een geweldige belevenis. Met 17 vermogensstanden, een braadSensor met 4 temperatuurstanden, de quickStart en reStart functies wordt je als kok aan alle kanten ondersteund. De vijf-zones hebben ieder een tweevoudige aanduiding voor restwarmte, wat jou helpt om op veilige manier om te gaan met de kookplaat. Andere veiligheidsfunctionaliteiten zijn de kinderbeveiliging en de veiligheidsuitschakeling. Met de weergave energieverbruik, houd je ook je energierekening aan de veilige kant. 


Aansluiting op aantal fasen2
Aantal kookzones5
FlexinductieNee
BouwvormInbouw
Minimale nisdiepte490 mm
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Let op: Dit product wordt niet geleverd met een stekker. Elektrische-, inductie- of keramische kookplaten werken meestal op een 2- of 3-fase aansluiting. Echter is er een uitzondering bij de 1-fase kookplaten. Dit is per meterkast verschillend. Installatie dient door een erkend installateur te gebeuren. Bij verkeerd aansluiten kan het apparaat defect raken en kan je garantie vervallen. Bovendien zullen de meeste verzekeringsmaatschappijen eventuele schade die hieruit ontstaat niet dekken.
Voor specifieke informatie kun je chatten of bellen met onze verkoopmedewerkers (Tel. 0226-355340, keuze 1)

Vragen over de EH877FVC5E SIEMENS? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties EH877FVC5E SIEMENS Inductie kookplaat


De informatie bij dit product komt van de site van SIEMENS om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord EH877FVC5E SIEMENS Inductie kookplaat

Stel je vraag
Totaal: 1 vraag
Emile. Theunissen
Vraag:

Ik heb een vraag betreffende de kookplaat van Siemens met het type EH877FVC5E is deze aan te sluiten op een 230 Volt kookgroep 2x230 Volt. Alvast bedankt voor uw reactie.

Geplaatst op: 6 mei 2019 - 12:22
Keukenloods.nl
Antwoord:

Dit betreft een kookplaat die inderdaad op een twee-fasen aansluiting aangesloten dient te worden.

Geplaatst op: 6 mei 2019 - 12:22

Reviews EH877FVC5E SIEMENS Inductie kookplaat

Voeg een review toe
EH877FVC5E
Gemiddeld beoordeeld:
9

Totaal: 3 reviews
Door: Frans Wildeboer  |  30-10-2022 14:51
10/10

Wij hebben helemaal niets op- of aan te merken op deze kookplaat. Hij werkt fantastisch. Hij was ook heel makkelijk te installeren. Het enige wat een beetje ´lastig´ is, is het feit dat ik steeds de diameters van de 5 verschillende kookzônes vergeet (passend bij de verschillende groottes van pannen, maar dat ligt meer aan mijzelf.

In bezit: een kwartaal

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid
Door: AUCKEL, M. DHR  |  22-02-2019 10:56
9/10

Een hele goede aankoop. Geen spijt van.

In bezit: een paar dagen

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid
Door: HATZMANN, J. DHR  |  20-02-2019 17:48
9/10

Helaas hebben we een afspraak met Siemens moeten maken omdat 1 pit na ca 8 minuten in een spaarstand (?) komt te staan. Er knippert een lampje afwisselend met de letter H en het cijfer 9. De pit warmt niet verder door. Zal ongetwijfeld goed worden opgelost maar wel een beetje vervelend.

In bezit: een maand

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid

Garantie EH877FVC5E SIEMENS Inductie kookplaat

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'SIEMENS EH877FVC5E' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'SIEMENS EH877FVC5E' 2 jaar fabrieksgarantie.

Combi garantie: 5 jaar bij 4 inbouwapparaten van SIEMENS

Bezorgen & Afhalen EH877FVC5E SIEMENS Inductie kookplaat

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant EH877FVC5E SIEMENS Inductie kookplaat


SIEMENS
SIEMENS
Taurusavenue 36
2132 LS
Hoofddorp
Over SIEMENS

Siemens bestaat in Nederland al ruim 130 jaar en behoort met ruim 3000 medewerkers en een omzet van € 1,5 miljard tot de grootste bedrijven op elektrotechnisch en elektronicagebied. Het bedrijf groeit nog steeds en weet dit te realiseren door hun focus op de ontwikkeling van nieuwe producten te leggen. Zowel binnen Nederland als wereldwijd besteedt Siemens veel geld aan research & development waardoor ze jou de beste en nieuwste technologie kunnen bieden op het gebied van huishoudelijke apparatuur.

Siemens keukenapparatuur

Siemens biedt onder andere een uitgebreid assortiment innovatieve wasmachines met talrijke functies en programma’s zodat je weinig tijd kwijt bent aan de was en meer tijd overhoudt voor alle dingen die je leuk vindt in het leven. Siemens wasmachines behoren daarnaast niet alleen tot de energiezuinigste ter wereld maar hebben ook een prijs behaald bij de Red Dot Design Awards en iF Design Awards voor hun toekomstgerichte design.

Ook de vaatwassers van Siemens zitten boordevol innovaties en de nieuwste technologie waardoor ze slim, energiezuinig en vooral ook stil zijn. Bekijk bijvoorbeeld eens de vaatwassers met VarioSpeedPlus. Deze technologie kan de vaatwastijd met maar liefst 66% verkorten. Of het iSensoric systeem die de was- en droogprogramma’s van de Siemens vaatwassers zelf aanstuurt.

Het zetten van echt goeie koffie is een kunst dat Siemens zich ook eigen heeft gemaakt. Zowel de vrijstaande als de inbouw koffiezetapparaten van Siemens halen het beste uit elke koffieboon. Dus of je nu houdt van cappuccino met stevig melkschuim, een verse Americano of juist een aromatische espresso, bij Siemens kun je terecht voor elke smaak.

Ook met magnetrons en ovens is Siemens een krachtige hulp in jouw keuken. Koken kost tijd, tijd die veel mensen tegenwoordig niet meer hebben. Met de VarioSpeed-functie versnelt de magnetron of oven het bereidingsproces zonder dat het ten koste gaat van de smaak. Nog meer tijd overhouden? De CoolStart functie zorgt ervoor dat voorverwarmen niet meer nodig is wat ook een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert.

Dit is slechts een greep uit het diverse assortiment, bekijk alle Siemens huishoudelijke apparaten die jouw leven een stuk eenvoudiger maken.

Bron: SIEMENS

Service & Informatie SIEMENS
Telefoon service: 088-4244020
Service aanvragen: https://www.siemens-home.bsh-group.com/nl/service/reparatie/boek-reparatie

Downloads EH877FVC5E SIEMENS Inductie kookplaat

  Maatschets

  Maatschets EH877FVC5E

  Print maatschets


  Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
  heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!