• +3
 • Ross
 • Joep
 • Barry
 • Janneke
 • Ruud
 • Jaleel
 • Juan

NOVY 7602

Wandschouw afzuigkap

Soort bedieningselementen: Tiptoetsbediening | Geluidsniveau: 58 db | Commerciële breedte: 90 cm | Afzuigcapaciteit luchtafvoer: 635 m3/uur | Diepte: 554 mm | Meer specificaties
Leverbaar
Op bestelling
1.183,-
Adviesprijs: 2.170,-
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK

Productinformatie 7602 NOVY Wandschouw afzuigkap

NOVY 7602 Wandschouw afzuigkap

Vind een mooie balans tussen stijl en kracht met de Novy 7602 wandafzuigkap. Deze krachtige afzuigkap is ontworpen om efficint geuren te verminderen en de lucht te reinigen, terwijl het moderne, minimalistische ontwerp perfect is voor elke moderne of traditionele keukenstijl. De geavanceerde technologie zorgt voor superieure prestaties, met 3 snelheidsstanden + powerstand, LED verlichting en tot 635 m3/u afzuigkracht. Deze wandafzuigkap heeft een eenvoudige tiptoetsbediening dus. Maak je kookervaring nog aangenamer met de Novy 7602 wandafzuigkap.


Soort bedieningselementenTiptoetsbediening
Geluidsniveau58 db
Commerciële breedte90 cm
Afzuigcapaciteit luchtafvoer635 m3/uur
Diepte554 mm
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de 7602 NOVY? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties 7602 NOVY Wandschouw afzuigkap


De informatie bij dit product komt van de site van NOVY om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord 7602 NOVY Wandschouw afzuigkap

Stel je vraag
Totaal: 1 vraag
Bezoeker
Vraag:

Is de Novy 7602 standaard geschikt voor recirculatie of moet daar nog , zoals bij de 7600, een aparte kit worden bijgekocht? Het koolstoffilter (monoblock) moet wel apart worden aangeschaft toch ? Andere vraag: is het geluidsniveau bij recirculatie hoger ?

Geplaatst op: 24 augustus 2023 - 19:04
Keukenloods.nl
Antwoord:

Om de afzuigkap te kunnen recirculeren heeft u de 7600400 nodig. Het filter zit in deze set gelijk meegeleverd. Het geluidsniveau gaat inderdaad omhoog met een extra filter.

Geplaatst op: 24 augustus 2023 - 19:04

Reviews 7602 NOVY Wandschouw afzuigkap

Voeg een review toe
7602
Gemiddeld beoordeeld:
9

Totaal: 1 review
Door: Ron  |  09-06-2021 14:21
9/10

Mooi strak design, rustig qua geluid en doet wat hij moet doen. Uitstekende keuze in deze klasse.

In bezit: een maand

 • Gebruiksgemak
 • Vormgeving
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid

Garantie 7602 NOVY Wandschouw afzuigkap

Je krijgt standaard 5 jaar fabrieksgarantie en service op de 'NOVY 7602' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'NOVY 7602' 5 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen 7602 NOVY Wandschouw afzuigkap

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant 7602 NOVY Wandschouw afzuigkap


NOVY
NOVY
Van Nelleweg 1
3044 BC
Rotterdam
088 0119110
088 0119199
[email protected]
www.novynederland.nl
Over NOVY

Novy kijkt graag vooruit. Alleen zo kun je als merk toonaangevend zijn en blijven. Daarom blijft Novy innoveren. Op het gebied van design, toepassing, technologie of communicatie. Hoe kan het nog gebruiksvriendelijker? Hoe kan het nog stiller? Welke keuzes we ook maken, Novy streeft er altijd naar om een afzuigkap te produceren die de beste in zijn soort is. En dat principe gaat verder dan alleen keukenventilatie. Zo kijken we ook naar unieke combinaties met andere kookapparatuur, zoals de directe communicatie tussen de afzuigkap en kookplaat. Met als doel: nóg meer comfort in de keuken. Daarbij houden we woonsituaties, trends en behoeftes altijd nauwlettend in de gaten. Innovaties vormen de sleutel voor de toekomst. Het specialisme en de ervaring in keukenventilatie die Novy met zich meebrengt, ziet u in alles terug. In kwaliteit, design, service en techniek. Maximaal rendement, gecombineerd met een fluisterstille werking. Novy biedt een assortiment dat voor elke keukensituatie een passend antwoord heeft.

Bron: NOVY

Service & Informatie NOVY
Telefoon service: 088 0119110
Service aanvragen: https://www.novy.com/nl-nl/service/contact/after-sales-service/
Brochure aanvragen: http://www.novynederland.nl/service-support/aanvraagformulier.html

Downloads 7602 NOVY Wandschouw afzuigkap

Maatschets

Maatschets 7602

Print maatschets


Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!