• +6
  • Alex
  • Raoul
  • Ruud
  • Lennard
  • Jari
  • Reynaldo

KITCHENAID 5KMT4205EMS

Keukenmachines & mixers

|KITCHENAID Keukenmachines & mixers
Print
Vergelijk
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK
VANDAAG: TOT 17:00 UUR

Productinformatie 5KMT4205EMS KITCHENAID Keukenmachines & mixers

BasiskleurGrijs
EAN5413184170165
Frequentie50/60 Hz
Commerciële kleurnaamTingrijs
Hoogte205 mm
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de 5KMT4205EMS KITCHENAID? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Combideals 5KMT4205EMS KITCHENAID Keukenmachines & mixers

5KMT4205EMS
5KMT4205EMS
KITCHENAID
379,05
+
OHSETA
OHSETA
BLING
22,3217,86
20% korting
Op de keuken onderhoudset
401,37
396,91
5KMT4205EMS
5KMT4205EMS
KITCHENAID
379,05
+
OHSETG
OHSETG
BLING
9,958,96
10% korting
Op de keukenreiniger
389,-
388,01

Specificaties 5KMT4205EMS KITCHENAID Keukenmachines & mixers


De informatie bij dit product komt van de site van KITCHENAID om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord 5KMT4205EMS KITCHENAID Keukenmachines & mixers

Stel je vraag
Totaal: 2 vragen
Bezoeker
Vraag:

is dat ook in Appelrood kleur verkrijgbaar?

Geplaatst op: donderdag 06 januari 2022 - 12:57
Keukenloods.nl
Antwoord:

5KMT4205ECA is de kleur appelrood

Geplaatst op: donderdag 06 januari 2022 - 12:57
Bezoeker
Vraag:

Kan ik een tweede choqueren-monsieurklem bij bestellen?

Geplaatst op: maandag 27 november 2017 - 13:53
Keukenloods.nl
Antwoord:

Dit is mogelijk. U kunt het product hier vinden: https://www.keukenloods.nl/5ktsr1.html

Geplaatst op: maandag 27 november 2017 - 13:53

Reviews 5KMT4205EMS KITCHENAID Keukenmachines & mixers

Voeg een review toe
5KMT4205EMS
Gemiddeld beoordeeld:
8

Totaal: 1 review
Door: BOXEM, M.  |  19-12-2017 13:06
8/10

Ik ben zeer blij met dit prachtige apparaat! Met name de brede sleuven waren de reden van deze keuze. Tosti's en nagels gaan moeiteloos en dankzij de ingebouwde sensoren wordt het brood teruggenomen en warmgehouden als je niet meteen het brood verwijderd. Van Kitchenaid heb ik meer items en heb daar goede ervaringen mee,ook omtrent service en onderdelen. Geen goedkoop maar wel degelijk product,met een beetje geluk voor het leven!

In bezit: een paar weken

  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Mogelijkheden
  • Duurzaamheid

Garantie 5KMT4205EMS KITCHENAID Keukenmachines & mixers

Je krijgt standaard 5 jaar fabrieksgarantie en service op de 'KITCHENAID 5KMT4205EMS' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'KITCHENAID 5KMT4205EMS' 5 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen 5KMT4205EMS KITCHENAID Keukenmachines & mixers

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant 5KMT4205EMS KITCHENAID Keukenmachines & mixers


KITCHENAID
KITCHENAID
Postbus 19
B-2018
Antwerpen
0800-0200151
www.kitchenaid.nl
Over KITCHENAID

“For the Way It’s Made”, dat is de filosofie die de passie van het KitchenAid-merk weerspiegelt. Tijdens de ontwikkeling van keukenapparatuur heeft het merk altijd de professionele keuken vertrouwd voor inzichten, advies en/of suggesties. Dit vertalen ze door naar keukenapparatuur voor de particuliere markt. Deze samenwerking, tussen de particuliere en zakelijke markt, heeft als resultaat een assortiment keukenapparatuur die professionele resultaten leveren. Dus of je nou een ervaren of een beginnende kok bent, KitchenAid is jouw ideale partner in de keuken.

Het KitchenAid assortiment heeft zich altijd onderscheiden door het iconische design dat elke keuken karakter geeft. Deze stijl is geïnspireerd op de bekende mixer/keukenrobot die meer dan 90 jaar geleden werd ontworpen om bakkers te helpen bij het mengen van deeg. KitchenAid is gedurende zijn bestaan trouw gebleven aan deze afkomst. Hierbij zijn uiteraard kwaliteitsmaterialen, fijn vakmanschap, duurzaamheid en de zorgvuldige aandacht voor detail de basis.

KitchenAid keukenapparatuur

In 1919 is de H5 eierklopper van KitchenAid ontwikkeld, welke een groot succes werd. Vanaf dit moment is de KitchenAid mixer niet meer weg te denken uit de keuken. Ondanks dat het design nauwelijks is veranderd, is de techniek met zijn tijd meegegaan en het assortiment uitgebreid. Bekijk alle KitchenAid mixers en ontdek de onderlinge verschillen.

Buitengewone koffie zet je eenvoudig met één van de KitchenAid koffiezetapparaten. De kunst van het koffiezetten zit hem in de combinatie van goede bonen, water en een nauwkeurige koffiezetmethode. Maar ook echt goede koffie kan op meerdere manieren gezet worden passend bij jouw smaakvoorkeur. ’s Ochtends even wakker worden met een kopje espresso tijdens het lezen van de krant? ’s Middags gezellig bijpraten met vrienden onder het genot van een cappuccino? Of misschien drink je jouw koffie liever puur en zwart? Voor iedereen is er een passend KitchenAid koffiezetapparaat.

KitchenAid heeft een groot assortiment keukenapparatuur die jouw helpen prestaties te leveren op topkok niveau. Bekijk alle KitchenAid keukenapparatuur in het assortiment van Keukenloods.nl.

Bron: KITCHENAID

Service & Informatie KITCHENAID