• +4
 • Ross
 • Joep
 • Barry
 • Janneke
 • Lino
 • Ruud
 • Jaleel
 • Juan

KUPPERSBUSCH 3710

Wokpan

 • 3710 KUPPERSBUSCH Wokpan
Basiskleur: Roestvrijstaal | Commerciële kleurnaam: Roestvrijstaal | Materiaal: Roestvrijstaal | Meer specificaties
Leverbaar
Op bestelling
224,-
Adviesprijs: 270,-
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK
VANDAAG: TOT 18:00 UUR

Productinformatie 3710 KUPPERSBUSCH Wokpan

Wok 5 liter

BasiskleurRoestvrijstaal
Commerciële kleurnaamRoestvrijstaal
MateriaalRoestvrijstaal
ConditieNieuw in doos
Alle specificaties

Vragen over de 3710 KUPPERSBUSCH? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties 3710 KUPPERSBUSCH Wokpan


De informatie bij dit product komt van de site van KUPPERSBUSCH om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord 3710 KUPPERSBUSCH Wokpan

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews 3710 KUPPERSBUSCH Wokpan

Voeg een review toe
3710
Gemiddeld beoordeeld:
4

Totaal: 1 review
Door: DIJCK, J. VAN   |  24-06-2015 18:22
4/10

De vormgeving is ok maar hij past niet in t wokkuiltje. Duurt erg lang voordat hij heet wordt Uiteindelijk wordt hij ook lang niet zo heet als mijn vorige pan die wel precies paste En daarom wel goed op temperatuur kon komen. In mijn ogen een miskoop dus!!! Want essentie van wokken is dat je pan goed heet kan worden

In bezit: een paar dagen

 • Vormgeving
 • Gebruiksgemak
 • Mogelijkheden
 • Duurzaamheid

Garantie 3710 KUPPERSBUSCH Wokpan

Je krijgt standaard 5 jaar fabrieksgarantie en service op de 'KUPPERSBUSCH 3710' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'KUPPERSBUSCH 3710' 5 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen 3710 KUPPERSBUSCH Wokpan

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant 3710 KUPPERSBUSCH Wokpan


Over KUPPERSBUSCH

Bij KÜPPERSBUSCH ontdekt u de schoonheid, waarin karakter en functionaliteit in harmonie zijn. Toonaangevend in design, perfect in functionaliteit, eenvoudig te bedienen, op vallend mooi. Keukenapparatuur die qua vakkundigheid aan uw persoonlijke eisen voldoet en daardoor in alle opzichten meer kan. Met minder hoeft u geen genoegen te nemen. Terugkijken op het succes van KÜPPERSBUSCH is voortdurend vooruitkijken naar de toekomst. Naar innovatieve ideeën, die maar één doel kennen: moderne tech nologie en hoogste kwaliteit combineren met gevoelige functionaliteit en buitengewoon design. KÜPPERSBUSCH is al enkele decennia daar thuis waar professionele koks hun heerlijkheden bereiden. Dus overal waar individualiteit en betrouwbaarheid elke dag weer belangrijk zijn. Veeleisendheid is voor KÜPPERSBUSCH ook een norm die vanaf het begin als basis dient voor de ontwikkeling van inbouwkeukenapparatuur voor particuliere huishoudens. Dan ontstaan innovaties die de passie voor koken de ruimte geven, maar die nooit ten koste gaan van betrouwbaarheid, zekerheid en kwaliteit.

Bron: KUPPERSBUSCH

Service & Informatie KUPPERSBUSCH
Telefoon service: 085-1605510
Service aanvragen: https://www.hanant.nl/service-garantie/
Brochure aanvragen: https://www.home-kueppersbusch.com/nl-nl/wp-content/uploads/sites/23/2023/09/SPL
5 jaar garantie: 5