Keukenloods.nl - Inbouwapparatuur en keuken specialist

  • Mario
  • Joyce
  • Alex
  • Tim
Vandaag is onze klantenservice bereikbaar van 11.00 tot 17.00 uur.

MYSON 330033

Keukenaccessoire

Vink aan om te vergelijken
Paaskorting
  • 330033 MYSON Keukenaccessoire
Kleur: - | Aantal toeren: Myson traploze regelaar | Meer specificaties
135,52
3 a 4 werkdagen
Indien voorradig bij de leverancier
Ophalen in één van onze 14 winkels?
Check winkelvoorraad

135,52
Paaskorting:
124,68
Ophalen in één van onze 14 winkels?
Check winkelvoorraad

Check onze winkel voorraad

Productinformatie330033 MYSON

Typenr330033
MerkMYSON
Kleur-
Aantal toerenMyson traploze regelaar
Extra infoT.b.v. Kickspace
Prijs€ 135,52
ConditieNieuw in doos

Vragen over de 330033? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Specificaties330033 MYSON

Kickspace | Traploze toerenregelaar wit

Regelaar voor alle cv-gevoede kickspaces waarmee de ventilator van de Kickspace volledig naar behoefte traploos kan worden afgesteld.
Minder toeren betekent daarbij een lagere warmteoverdracht en een lager geluidsniveau.


De informatie bij dit product komt van de site van MYSON om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Online vraag & antwoord330033 MYSON

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews330033 MYSON

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

Voeg als eerste een review toe

Garantie330033 MYSON

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 330033 van MYSON als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de MYSON 330033 2 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen330033 MYSON

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen kan contant of met PIN* bij de chauffeur. Een betaling via de bank kan ook, maar dient bij ons te zijn bijgeschreven voor aflevering. *PIN: Let op! Je kunt maximaal €2250,- pinnen, tenzij anders met jouw bank afgesproken.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Pinnen is hier mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant330033 MYSON


MYSON
MYSON
Vogel und Noot-Strasse 4
8661
St.Barbara Im Murzt
Over MYSON

Myson/Vogel&Noot is Europa’s toonaangevende technologiepartner, waarin technische normen en zijn brede productenportfolio op het gebied van radiatoren, vloerverwarmingen en schoorsteensystemen een feit is. Door permanente innovatie op het gebied van energie-efficiëntie en unieke design concepten, zorgen de producten van Myson/Vogel&Noot bij planners, verwarmingsinstallateurs en uiteraard ook bij gebruikers van de verwarmde ruimtes voor een enthousiasme. Hoogste energie-efficiëntie Als innovatief voorloper, biedt Myson/Vogel&Noot trendsetting warmte leverende technologie voor thermische comfort in overeenstemming met de bescherming van het klimaat. Trendy warmte design De verschillende designradiatoren van Myson/Vogel&Noot geven, door de individuele aanpasbare verwarmings elementen met zijn eigenaardige oppervlakbewerking, een accent aan de moderne woonruimtes. Integraal assortiment & service Myson/Vogel&Noot garandeert als complete aanbieder niet alleen hoogwaardige productassortimentvoor optimale warmte oplossingen, maar ook voor de consulting, expertise en een uitstekende service. Heating through innovation Hoogste energie-efficiëntie Als innovatief voorloper, biedt Myson/Vogel&Noot trendsetting warmte leverende technologie voor thermische comfort in overeenstemming met de bescherming van het klimaat. Trendy warmte design De verschillende designradiatoren van Myson/Vogel&Noot geven, door de individuele aanpasbare verwarmings elementen met zijn eigenaardige oppervlakbewerking, een accent aan de moderne woonruimtes.

Bron: MYSON

Service & Informatie MYSON
Telefoon service: 06-29005806