Black
Friday
 • +4
 • Lino
 • Raoul
 • Ruud
 • Jari
 • Reynaldo
 • Jamie
Bereikbaar voor
al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK
0226-355340

Check onze winkel voorraad

Productinformatie 008867 THEBEN

Energiezuil ST3081/320/USB Voorziet probleemloos diverse apparaten van spanning. Door de vernieuwde vormgeving, kan men contactdoos optimaal in hoek installeren en sluiten, indien aanwezig, natuurstenen achterwandplinten perfect aan.


Typenr008867
MerkTHEBEN
Kleurrvs
Extra infoTheben energieblok ST3081
Extra infoH=320 mm
Extra info3xWCD+USB
ConditieNieuw in doos

Vragen over de 008867 THEBEN? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Online vraag & antwoord 008867 THEBEN

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews 008867 THEBEN

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

Voeg als eerste een review toe

Garantie 008867 THEBEN

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'THEBEN 008867' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'THEBEN 008867' 2 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen 008867 THEBEN

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen kan via onze mobiele *PIN aan de chauffeur bij aflevering. Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering. *PIN: Let op! Je kunt maximaal €2250,- pinnen, tenzij anders met jouw bank afgesproken.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Downloads 008867 THEBEN

  Maatschets

  Maatschets 008867

  Print maatschets


  Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
  heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!