• +4
  • Ross
  • Barry
  • Janneke
  • Lino
  • Ruud
Print
Vergelijk
85,-
Leverbaar
Op bestelling
85,-
Bereikbaar voor al je vragen.
6 DAGEN PER WEEK

Productinformatie 008704 THEBEN

Energiezuil ST3007/320 Voorziet probleemloos diverse apparaten van spanning middels 4 WCD. Inclusief aansluitsnoer 2mtr en losse steker.


Typenr008704
MerkTHEBEN
Kleurrvs
Extra infoTheben energiezuil ST3007
Extra infoH=320 mm
Extra info4xWCD
Extra infoUITLOPEND
ConditieNieuw in doos

Vragen over de 008704 THEBEN? Bel: 0226-355340

  Bel mij voor meer informatie

Online vraag & antwoord 008704 THEBEN

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Reviews 008704 THEBEN

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

Voeg als eerste een review toe

Garantie 008704 THEBEN

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'THEBEN 008704' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'THEBEN 008704' 2 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen & Afhalen 008704 THEBEN

Bezorgen

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.


Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.