• +1
 • Joep
 • Renze
 • Janneke
 • Lino
 • Ruud
no_img
  Basiskleur: Aluminium | Commerciële kleurnaam: Aluminium | Installatie bijzonderheden: Zonder schakelaar (schakel opties: artikel 004591, ELAC0006ALL, 008228). Zonder dimmer (dim-opties: artikel 005489, LEDSTRIPDIMMER). | Meegeleverde toebehoren: Set inclusief 3 led-spots, en led-driver met 2mtr snoer met platte steker en 6-voudig led-aansluitblok. | Materiaal behuizing: Metaal | Meer specificaties
  155,-
  Leverbaar
  Op bestelling
  150,-
  Bereikbaar voor al je vragen.
  6 DAGEN PER WEEK
  VANDAAG: TOT 22:00 UUR

  Productinformatie 005459 THEBO

  BasiskleurAluminium
  Commerciële kleurnaamAluminium
  Installatie bijzonderhedenZonder schakelaar (schakel opties: artikel 004591, ELAC0006ALL, 008228). Zonder dimmer (dim-opties: artikel 005489, LEDSTRIPDIMMER).
  Meegeleverde toebehorenSet inclusief 3 led-spots, en led-driver met 2mtr snoer met platte steker en 6-voudig led-aansluitblok.
  Materiaal behuizingMetaal
  ConditieNieuw in doos
  Alle specificaties

  Vragen over de 005459 THEBO? Bel: 0226-355340

    Bel mij voor meer informatie

  Specificaties 005459 THEBO


  De informatie bij dit product komt van de site van THEBO om je te informeren.
  Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

  Online vraag & antwoord 005459 THEBO

  Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

  Stel je vraag

  Reviews 005459 THEBO

  Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

  Voeg als eerste een review toe

  Garantie 005459 THEBO

  Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'THEBO 005459' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom.

  In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen.

  Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'THEBO 005459' 2 jaar fabrieksgarantie.

  Bezorgen & Afhalen 005459 THEBO

  Bezorgen

  Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

  Oude apparatuur
  Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

  Aflevering
  De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

  Bezorgafspraak
  Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

  Betaling
  Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
  Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
  Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

  Factuur
  Bij levering ontvang je de factuur.


  Afhalen

  Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

  Keukenloods.nl BV
  De veken 330
  1716 KJ Opmeer

  Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.